Η εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε., με βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, έχει συνδέσει την επιχειρηματική της ανάπτυξη με την κοινωνική προσφορά.
Από την αρχή της λειτουργίας του, ο ΟΠΑΠ έχει συνδυάσει το όνομά του με την προσφορά και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την ελληνική κοινωνία μέσω της υλοποίησης προγραμμάτων και ενεργειών με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων ανθρώπων.

Σε μια εποχή κατά την οποία οι κοινωνικές ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ, ο ΟΠΑΠ εφαρμόζει την αρχή της υπευθυνότητας στην καρδιά της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ακολουθώντας μια ολοκληρωμένη στρατηγική για το υπεύθυνο παιχνίδι, διασφαλίζοντας και προστατεύοντας το καταναλωτικό κοινό και ιδιαίτερα τους ανηλίκους και τις λοιπές ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (ΕΕΕΙ), η εταιρεία αναπτύσσει και υλοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρόληψης και ανάπτυξης δεξιοτήτων ζωής Life Coaching ‘‘Youth Power’’.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μέσα από την υλοποίηση αυτού του καινοτόμου προγράμματος αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο τη συνέπεια του Ομίλου στην υπεύθυνη επιχειρηματική
δραστηριοποίηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εταιρείες ΟΠΑΠ Α.Ε. και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. είναι πιστοποιημένες από τον διεθνή οργανισμό World Lottery Association (WLA) για τις αρχές Υπεύθυνου Παιχνιδιού που εφαρμόζουν στην καθημερινή λειτουργία τους. Είναι οι μοναδικές ελληνικές εταιρείες που έχουν λάβει πιστοποίηση Επιπέδου 3, με ανώτατο το Επίπεδο 4, ως επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ομίλου ΟΠΑΠ στην προστασία του καταναλωτή, αποτελώντας έτσι οργανισμό-πρότυπο στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΣΤΟ WWW.SOMETHINGBETTER.GR

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

Newsletter

Γραφτείτε στην λίστα για να λαμβάνετε τα νέα μας..

Joomla forms builder by JoomlaShine
Κύλιση στην Αρχή